U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Sunday, February 20, 2011

contest saya mahu bergaya!

Assalamualaikum semua.

well. aku telah di-tag untuk join contest nih, oleh Syla Rosli. contest neh dianjurkan oleh Cik Faeezan atau CF ye. so here i go!

*****


neh banner contest CF ye. ape? nak join jugak? sile click banner okay. =)

****

and this is the picture. taraaa!
iye. aku taw. gambo mase perut slim lagi. hahahahaaa.
actually ni gambar annual dinner.
aku rase ni lah yang paling simple untuk dinner.
sebab aku pakai ape yang ado dalam lemari sajork.
match mane yang ade je.
orang lain sume beli baju baru bagai. huhu.


hape!?
tak pueh hati sebab haku tak pandang camera?
ok fine!
amek satu lagis.
dengan suami aku lagi.. hiks..


saye suka gaye simple sebab saye ni malas sebenarnye nak melawa2 nih. hihiii.



tapi kan, sejak pregnant nih, rajin pulak nak melawa2 nih.
kalau nak kuar rumah, mekap wajib sejam b4 kua.
kalau dulu, non ado!
tak kuase ai!




okay. okay. mangse tag saye.......

Zetty
Patem
Hanani
AtenZuppe
Syarina

2 pembebel berjaya:

Cik Faeezan said...

gud luck

snf said...

gojes/wish u luck!