U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Monday, March 19, 2012

Tag dari cik Zetty Sofeah kiteeee. So here we go!

1. Apakah yang sedang anda lakukan sekarang?
Errkk. Ngah pikir patut ke tak patut aku jawap tag nih. ahhhh. lantakkk.

2. Kalau boleh, apa yang anda ingin lakukan sekarang?
Buat something else. Buat lah mende2 yg patut selain drpd melangut kat rumah ni. Hurmmm.

3. Apakah nama neighbour anda yang anda tahu?
Kak Long, Kak Ja, Abe Apih, errmmm. nak list satu kampung keee?

4. Bilakah kali terakhir anda bercuti dengan rakan-rakan/ahli keluarga/perempuan simpanan/lelaki simpanan/ seorang diri?
Last week, dgn whole family. Ade family day kotttt. Best gilakk!

5. Jika tiada orang di sekeliling anda akan..?
Korek hidung? ermmm. syokkkkk.

6. Warna langsir kegemaran anda adalah..?
Warna gelap, serupe mcm cik peah. hahahaa. Tp bilik aku punyer langsir kaler krimm. Sheer giler. mmg pagi2 terpakse bgn sbb silau. Bile nk tukar baru ntah. huhu

7. Apakah perangai rakan/kekasih/bekas kekasih/suami/ ahli keluarga anda yang anda paling menyampah?
Kejap2 call, kejap2 call. Tak bleh ke klu call skali je pastu cakap lah semua bende yg nak ckp? Ni tidakk, baru 5saat letak tifon, call lagi. patlime kali lak tu! HANGINNN.

8. Siapakah rakan anda yang paling kelakar?
erkk. erkkk. sapik mulom kotttt? kawan skolah menengah. dah lame tak jumpe die. klu family, abe mat haircut. ataupun bos tun sound system. mmg kelakar habesss. klu nak kawin, abe mat ni bleh jd deejay utk majlis korang. kompem happening majlis nnt. ;D

9. Yang paling tak kelakar pulak?
Aku lah. hahahaaa.

10. Anggota badan anda yang paling hot?
Hati. Mmg selalu HOT.

11. Anggota badan pasangan anda yang paling hot? (*feedback pembaca blog anda kepada jawapan anda adalah tanggungjawab sendiri heheh!)
Ermmmmmmmm. Hidung yang besau macam Shah Rukh Khan (harharhar!), bontot yang mantap (hihihihiiiii), dada yang bidang.

12. Siapakah celebrity yang anda paling suka tengok kat red carpet?
Lady Gaga. Mmg selalu tak sabar nak tengok fesyen ape lak minah ni nak pakai. Ngehngeh.

13. Apakah perkara yang anda wajibkan kepada semua pasangan anda lakukan kepada anda?
Semua pasangan? Hahahahahaaaaa! Ramai lak pasangan aku kannnn.


14. Adakah mereka suka melakukannya?
Mereka tuh sape?


15. Perangai anda yang anda paling tak suka?
Pendendam. Selagi tak selesai, selagi tu teringat-ingat. Hoihoi.

16. Perangai anda yang anda paling suka?
Penyayang, baik hati, perajin, penyuke, pepepeeee.

17. Kalau anda boleh belasah sesiapa sahaja pada masa sekarang, siapakah orang yang anda nak belasah itu?
Nak belasah orang yang aku dendam. nak tulis kt sini ke? heheheheeeee.

18. Kalau anda boleh pilih apa-apa kerja, apakah kerja yang anda mahukan sekarang?
Skank mood nak jadik fesyen designer. kehkehkeh.

19. Jika anda seorang yang sangat kaya dan dibenarkan memelihara anak-anak ikan, siapakah yang anda akan pilih untuk menjadi anak-anak ikan anda?
Anuar Zain, Shah Rukh Khan, itu saje.


20. Adakah anda bahagia?
Alhamdulillah, aku bahagia. ;)

1 pembebel berjaya:

rafiq said...

http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html