U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Thursday, June 2, 2011

cant wait!

masih ingatkah korang pada satu entry aku dulu? pasal family day? hahahahaaaa.. bajet macam korang khatam blog nih,, kan? hahahahaaa..

nak tau cter lame? bukak ni.. family day 2009.. jap.. jap.. aku takde entry pasal family day 2010 ke? haisay.......

ok..citer sikit pasal family day 2010 ritu,, kalau untuk tahun 2009 ialah merah,, tema color 2010 lak ialah hijau pucuk pisang.. atau hijau katak pisang.. yang mane2 pon boleh.. ape?? nak tengok gambar ke? adoih... nah.. nah.. cuci lah mate tuh ye.. layannnnzzzzz...

gambar budak comel.. skank dah jadik mak comel.. hihihiiii..

ni baru separuh.. belom semua bekumpul lagi..

geng kampung gayong..

tertidur kepenatan.. huhuhuuu..

okay.. okay.. pendek citer,, another family day will be held this coming 4th june!! weeeeee~ very the excited actually.. am i?

and tema kaler untuk family day yang bakal mendatang ni ialah oren!! aku tak kisah sangat bab kaler nih.. mane2 pon bolehhh.. baju dah dapat.. hadiah dah ready.. ape lagi ye??

1st time berfamily day sebagai hot mummy.. wahahahahahahaahahaaaa! hot lah sangatttttt~

4 pembebel berjaya:

Gee said...

waahhh..bestnya family day..selamat berfamily day k..hehe (^_^)

rafiq said...

eh, tido penuh lakonan..

atienalova said...

gee..thnkz..nnt ill story2 k..heheh..

atienalova said...

rafiq..obvious sgt ke?hahahaa.