U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Wednesday, December 8, 2010

hati berbunga-bunga~


nape aku cakap hati aku berbunge-buunuuge?
sebab nye ko tengok lah kat gambar di atas nun..
ngeeee~
blog aku dah ter-list dalam bloglarian..
weeee~
even list no48, aku tetap rase syahdu..
heheheheeheeheh..


lagi aku rase berbunge-bunge bile aku check trafik aku..
memang naikk lah wei!
bagus2..
terus naik okay~
sume atas jasa bloglarian..
teng kiyu sooo MUCH!!


tapi yang tak bestnye, bile bukak pat-lime blog dlm satu tab,
blog-blog tuh lak ade lagu latar belakang,
bercampur aduklah lagu itu~
hukhuk.
pening aku dgr byk-byk lagu dlm satu mase.
bercelaru..
hahaha.
ape2 pon, happy blogwalking!

4 pembebel berjaya:

kahirie said...

blog larian tu apa...??? berlari sambil baca blog ke??? ganaih...

pas ni nak try blogterjunan plak la...kui2

mzhany said...

hehehe, hany dtg utk upkan trapik ;),

::NelyLeyana:: said...

dah 3 taun buat blog.. tp sy pon x tau bloglarian tu ape?

atienalova said...

kahirie.. NelyLeyana..
macam yang saye gtau kat previous entry, bloglarian ni macam satu cara mudah untuk blogwalk..
dan satu alternatif untuk upkan trafik..
come and join us!