U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Wednesday, May 12, 2010

selamat hari jururawat~

Jururawat aku sifatkan satu profesion yang mulia. aku tengok sekarang dah ramai muda mudi yang memilih kerjaya sebagai jururawat. bagus lah kan? iyela selain terus dapat kerja lepas blaja, gaji pon agak lumayan kan?

actually aku pon tatau hari ni hari jururawat. ni pon aku tau pas kuar lepak dengan kawan aku. mek ann dan mek yati MJ. mek ann ni jururawat. die la yg gtau aku tadi.

hah. ni mek ann dengan kawan2 die. yang ade lesung pipit tu mek ann. nampak?

hari jururawat ni disambut seluruh dunia setiap 12 May. tarikh itu dipilih sebagai mengenang tarikh lahir Florence Nightingale iaitu 12 May 1820. aku pon tatau sape florence ni. yang aku sure die ni nurse la kan? hahahahaa. takkan cikgu lak kan?

aku dengki la asal nurse, cikgu, bagai sume ade hari diowg? jeles lak aku. asal engineer takde hari engineer? asal peguam takde hari peguam? cane pulak dengan businessmen bagai? takde ke hari untuk diowg? tak aci btol nih. =P

selamat hari jururawat kepada semua jururawat. bekerjalah dengan hati yang ikhlas. dan jangan la marah2 okeh? ngehngeh.

4 pembebel berjaya:

naz said...

kek itu sangat cntik!

Cik Ubi said...

yela..ari engineer xde ke?..bakal engineer ke?..

er..ley cik cite x sal nuffnang,ni newbie lg ni..hehe

atienalova said...

=)
cantik ye?
saye google aje tuuu.
ngeee~

atienalova said...

cik ubi.
saye da terangkan pasal nuffnang kat entri baru.
hope awak pahm.