U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Monday, May 17, 2010

pasal haru biru. tetttttttt!

bangun pagi blom pape da bukak tenet hadap facebook ngan blog. skank aku ngah try to khatam satu blog nim. haru biru. perghhh. sentap btol aku bace blog nih. mmg sentap. aku start bace dari awal blog die. sampai la ni blom abes lagi. tengah usaha nak abeskan la nim.

alaaaa. blog haru biru ni bukannye lawa sangat pon. lagi lawa blog aku rasenye. dengan background kaler pink, ape kehlasssssss? bluwekkkk! mampos aku kalau nenet terbukak blog aku nih. hahahahahaaaa. tapi aku suka cara nenet tulis enteri2 die nim. tulus ikhlas jahat kejam pedulikkkkkkkk,. alamak. terikut2 care nenet menulis la pulak.ahh. pedulikkkkk! =P

da la aku pnat nanges pk masalah sendrik. bace blog nim pon aku ley nanges syahdu sobsob. ujian ape nim? aku ingat hidup aku sajork yang penuh rintangan dugaan bagai. rupenye ujian untuk orang lain lebih dahsyat. hurmmm. sabar la nenet.

bace. nanges. bekfes. bace lagi. nanges lagi. g mandi. bace lagi. oiii makin sentap. marah. sedih. bingung. kecewa. pelik. macam2 perasaan datang dan pergi.

aku rase tetibe takot nak kawin. takot kang rumah tangga yang dibina hancur bekecai bederai prang prang prrrraaannnggggggg. hahahahahaaaaaa.

budak2 laki yang nak kawin, bakal kawin, dan sudah ade anak, rasenye patut bace blog nim. bukan nak suh korang tiru cane nak tipu binik. tapi supaya lebih sensetip akan perasaan binik dan supaya tau cane perahsaan binik dikecewakan, dicurangkan, ditinggalkan serta supaya2 yang bagai.

budak2 pompuan pulak aku rase kene jugak bace blog nim. kang boley la belajar jadik spy macam nenet nim. perghhh. die mmg boley mintak jop jadik csi. kang senang nak cam bile laki2 korang tipu korang. hahahahaaa.

btw haru biru ni blog open. so jangan tekujat lah kalau tetibe korang tebace mende lucah2 nim kan. hahahahaaa. tu lagi satu sebab nape aku suke bace haru biru nim.

peace~

4 pembebel berjaya:

amer|zhafran said...

gilo ko baco smpai habis satu blog??letih wooo...

atienalova said...

gilo?
ai gilo atau yu yang gilo?
hakhak.
=P

NenekPenne said...

ehem ehem...
ha ha ha...
live life to the fullest dik oi...
tak payah takut nak kahwin..
rezeki masing2
tak semestinya rumahtangga u jadi mcm ai...
tak kahwin rugi yer...
ha ah..blog ai tak lawa..apa kehlass kaler pink... :P
sajer kongsi pengalaman so that u all out there berhati2 supaya tak jadi mcm ai...

now i tau i ni mcmcmana dengan baca ulusan u tu dik...

nope, i tak marah..sikit pun tak marah dgn ulasan u tu...

selamat mengkhatamkan blog ai yer...

atienalova said...

hahahaaa.. baik nenet...