U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Wednesday, May 26, 2010

latest picca jengjeng. hahahaaaa!


my latest picca. hahahahaa. saje je nak tunjuk gamba terbaru. gamba ni aku baru je amek dalam kereta time tunggu si incik imanalova jumpe sape ntah. bosan menunggu aku snap2 la gamba. da lame tak snap gamba sendrik. snap. snap. snap. opsss. tetibe rase la lawa pulak. =P


zoooom! balik rumah bukak lappie dan edit! seee! seeee! makin lawa la pulak. kne tunjuk kat satu dunia nih! hahahahaaaa.

aku rase terharu tengok pic nim. nape ye? heheheheee.

sebab aku nampak sedikit berisi! miahahahahaaa.

macam puteh dan yang paling penting, GEBU!! hahahahahaaaa! kau tengok la lengan aku tu wei. macam bukan lengan aku pulak. hahahaaa.

kau tengok pulak pipi aku tuh. perghh. memang macam dipam-pam. syahdu aku tengok! hahahaa.

aku tau la aku tak lawa macam fasha sundal. tak comey macam wonder girl. tak cun macam maria ozawa. tak seksi macam angelina jolie. tak segala2 nye macam semua. tapi aku bersyukur. kerana aku adalah aku.

walau aku kering dan keding, aku tetap rase aku lawa wawawawawaaaa! dan aku patut dapat layanan 1st class! wekwekk! hahahaaaa.

6 pembebel berjaya:

imanalova said...

=)

Syarinie Amran said...

comelnya :)

naz said...

pewwwiittt

NenekPenne said...

cantik itu adalah perkara yang subjektif

muka yang cantik dan hati yang baik kena seimbang dan seiring baru lawa..kan dik kan..

pada orang fasha sundal tu lawa, setengah pulak kata tak...

kay said...

cantik!

Syahir said...

ahahaha. ketawa guling2 kejap bace. heheh. anyways,tak cun mcm maria ozawa? kenal jugak erkh. la la la. :)