U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Monday, May 31, 2010

adore, envy.

do you know who she is? hahahaaaa. ni lah kimora lee simmons mase zaman budak2. sangat tak comel kan? hahahahahaaaa.
cane die ley transform jadik camni haaa? takde la lawa sangat kan. tapi fulus dia masyukkk weh.

aku suka tengok rancangan dia. kimora lee simmons living in a fab lane. macam bagos sangat minah ni nih.

semua orang kne ikut arahan dia. kalau dia tak hepi, sume orang jadik tak hepi jugak. haih. seronok jadik big boss ni kan?

yang paling best ialah dia seorang ibu yang bagos. clap. clap. clap. memang boleh jadik ibu contoh la nim.

5 pembebel berjaya:

NenekPenne said...

nobody is perfect my dear...

tengok dalam tv memanglah mcm best, behind the scene cemana?

dia tak lawa tapi dia ada style...

ZaHiRaH said...

ape..??
kimora..??
urghh...puhlesss
hahaha...slalu gak trtgk kimora tu..
sbb kakak suke tgk..
haih~~

Anonymous said...

bukanlah taste saya dia tu.

salam menyinggah juga.

encikSEDAP.com said...

bila duit byk.. x lawa pun bkn jd 1 persoalan lg dh... huhu..

azuan said...

terima diri seadanya~