U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Tuesday, January 26, 2010

saye rindu awak. tapi awak da lupe saye kan?

blog aku ni jarang sangat aku update kan? bila aku update, sampai 2-3 p0st sehari. ter-rajin pulak. bila datang penyakit malas, 2-3 bulan belum tentu blog ni terusik. huhuh. payahh.

actually aku sangatsangatsangat la busy sem ini. kelas pack gile tiap minggu. pastu aku pulak rajin gi masuk kelas jahit pulak tiap khamis dengan jumaat. nasib baik kelas jahit sahaje. niat di hati nak ambil kelas masak jugak. tapi tak jumpe lak kelasnye. hehehehee. so kelas jahit je la dulu.

rajin tak aku?

boley bayang tak aku menjahit?

pheewiiiiit.
sangat ke-perempuan-an okay.

malang sekali aku takde gambar kat kelas menjahit. nanti-nanti aku upl0ad. tu pon kalau aku rajin. ngeeeee~ tapi sumpah aku ase serunot blaja menjahit skank. ( actually b4 ni da blaja skank nak pertajamkan skill je ) mungkin sebab aku ade kawan skank. dulu blaja sgs0wg je. sangat bosan okay. da la aku paling mude kat sinun. hahahahaa.

uih. pasni boley la aku amik upah jahit baju. korang cakap je nak baju ape. baju kurung biasa? kebaya? riau? kemeja? habak mai je. hahahahaa belagak gile lak. jengjeng. sape nak upah baju ngan aku sila angkat pusat!!!


gambar adalah sekadar hiasan. bukan gambar sebenar okay. tapi kelas aku lebey kurang same saje dengan keadaan dalam gambar tu. yang penting guna mesin jahit lame tu. ala yang henjut gune kaki tu. sangat oldfashion kan? kawan aku tanye nape tak blajar gune mesin yang moden saje? hello cik kak.. ingat murah ke mesin tu? tiap taun tukar model terbaru. rugi lah owner kelas tu. hehehehee.

till the, buhbye!

8 pembebel berjaya:

suha asha said...

cm mn nk angkat pusat???try ko angkat ak nk tgk...haha
nt la lps ko dpt sijil ak tempah jahit kt ko..
tuk try free je kan????

ann frendly said...

wah bagusnye atien... tabik hormat.. nanti buleh la bukak butik baju :)

Redbloodsnow said...

wahhh bgs². leh wat baju sendiri kan. akak dari duluuuu lg nk blajar menjahit taw. tp hangat² taik ayam je...hahaha :P

atienalova said...

suha..ko try la angkat pusat dulu nnt aku ikut hahahah..byk la k0 punye free ye..

atienalova said...

ann..butik baju?heheh..jauh lagi pejalanan tu..tp mmg da de niat..d0akan saye ye?ngeee~

atienalova said...

redbl0odsn0w..wahai akak zie..akak try la carik mase blaja jahit..akak kan pndai jahit manik ley la gabungkan skil tu..chaiy0k2!

黃立行Stanly said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛