U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Monday, November 29, 2010

its been raining all day long.

that day kan, hujan lebat yang amat. siaran astro asik tergendala. nak on9 pon kne tunggu sejam baru ley bukak blog nim. nak upload gambar harams. pokoknye cuaca sangat lah tak elok. kain baju kotor bertambun dalam bekas die belom berbasuh. maklum hujan kan. kalau basuh pon kompem2 tak kering. apa? nak nengok timbunan kain? tadaaa!


ambik kau! melampau kan? baru 2 orang. belom lagi baju anak. bukan baju anak2 okay. baju anak kami. hahahaaa. paham ke idak ni? heheheee.

nak dijadikan citer, hujan lebat tak henti2 hari tu. that pagi dalam kul3 lebih2 my father kejut suh bangun n alihkan kete. sebab air dah naik tinggi. what!? kalau tak alih kete ke tempat lagi tinggi, maknanya sok pagi semua terkandas kat umah takley kuar g keje g kedai bagai. huhuh.

so bangun lah si suami ku tolong bapak alih kete. heheheee. pagi esoknye? hujan dah benti dah. cheh. baru je pasang angan2 nak main banjir. ingatkan banjir besar lagi tahun ni. kecewa gua. huhuhu.

sempat jugak aku g ushar kawasan banjir. hehe. time ni air da surut da. tak syok gile. banjir lah banjir lah. huhuhu. *pray*

budak2 blom mandi terus g main air. teruknye!

puteh pon nak main air ke?

skank mak buyung da takley pakai jeans. terpakse pkai skirt dah. hukhuk. nampak ke pewot 4bln? belom kan? huhuh. bubye!

6 pembebel berjaya:

sop said...

wah.. main air bajir.. best2!

::NelyLeyana:: said...

muke kamu nampak lain la...

atienalova said...

sop..
best kalau banjir besar..
ni cinonet je air takat buku lali..
heheheee..

atienalova said...

NelyLeyana..
heheee..
nampak lain ye?
lain kot kalau tak pakai tudung..
heheheeee..

Yorke Kun said...

perh,rajin giler update blog..kuar anak nnti,kompem blogger tegar macam mak bapak dia..haha

atienalova said...

hahahaa.
bosan takde keje yorke oi..
nak gak ikut jejak ko kan..
hahahahaaaa.