U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Wednesday, July 14, 2010

13 July 2010


maka genaplah 28 tahun si budak kecil yang tak cukup bulan hidup di dunia ini.. budak kecil tak cukup umur tu tak lain dan tak bukan husband aku imanalova.. selamat ulangtahun kelahiran sayang..

maaf entri ini bby post lambat.. macam banyak sangat yang bby nak wish kat abg..

maaf sebab takde hadiah dari bby.. kesian abg.. huhuhuhuuu.. dah la kek secret resipe yang abg nak tu takde.. haih.. terpakse lah telan satu slice chocolate cheese tu ye? huhuhuuu.. takpelah.. nanti bby da keje bby belikan hadiah besh2 untuk abg k? ngeeee~ ble ntah zaman tu nak tibe kan? moga sabar menanti k?

maaf sebab hari birthday abg bby takde banyak sangat mase nak teman abg.. just teman abg makan je.. pastu tetito atas riba abg time abg drive.. huhuuuu.. pastu buat abg tetunggu2 kat depan kolej.. haih.. patut nye bby teman abg the whole day.. celebrate birthday abg.. hurmm..


sekarang baby sendiri lagi.. katil ni macam besar yang amat untuk bby sorang.. cepat lah pulang abg.. takyah la g KL tu lelame.. suke ngat tinggal bby kn? hurmm..



p/s : ngah dengar lagu imran ajmain selamat ulang tahun sayang.. syahdoooo.

2 pembebel berjaya:

NU.YA.RA said...

waaa....so sweet..nak kawen jugakkkk...

imanalova said...

thanks sal entry ni..bby abang nak bagi tau bby..bby adalah isteri terbaik..walaupun bby xtemankan abg..dh cukup cinta dan kasih sayang bby pada abg..btw thanks jaga makan minum abg..pakai abg..terutama sebelah pagi masa cari pakaian hehehe dan suar..ase dimanjakan sangat walau dh tua..haih dah tua laki bby ni..love u sayang..