U click me, I'll click u.

current mood :

im walking in the rain. i find myself trying to wash away the pain.

Sunday, August 9, 2009

aku dan n0 bawu..



assalamualaikum dan selamat pagi semua bl0gger yg tesayang..muahmuahz! Ambek kau gudm0rning kiss dari aku..heheh..

Act aku ngah kebuhsanan tahap dewa ni..kelas cik add abes awal lak..hahah..suke act kelas abes awal..sbb kelas die sgt buhsan..even die mmg sh0mei pandang skali nk pandang lg..0pss..heheheh..

Skank kat l0bi k0lej besame rafie si bendahari dan fatin hj hamir..di0wg ngah bedebat pasal jawatan kelab sains..rafie tengah memujuk fatin hj hamir utk tke part dlm next event..selamat bejaye rafie..heheheh..aku?aku tepakse take part jugak..bl0m gtau laki aku lg..mati mesti jd em0 0rang tua tu..die mmg xbape suke aku j0in pr0gram k0lej..sbb nnt aku cm agak busy dan abaikn die..hukhuk..aku xsengaje..tp ni aku tepakse..bukan aku yg nak..tp cm xde 0wg..paham2 je la bape kerat je dak2 sains k0lej aku nim..hurmm..

Ape kaitan tajuk entri ni ngan ape yg aku bebel nim?eheh..aku just nk gtau sume kwn2 tecinta yg aku bawu je tuka n0 tif0n..nape?nape?nape aku tuka n0 tif0n?nape yek?heheh..sbb aku da b0san banyak ngat n0 yg aku xknl msg aku kun0n2 knl aku dan da geng kamceng ngn aku..eheh..susah la kn klu femes nim?hahah..pasan hampagas t0l..aiy0k!mamat ensem!k0ntr0l ayu babe..ahahah..ngeeee~

Mak aih..b0hsan gle..geng aku xdtg lg..ble nak mai weh?laki aku diam lak..pegi mane ntah..busy je manjang kalau pg2 ceni..haih..
Lagi 15min next klas nk start..lambatnyem!penat tggu..xsuke tggu2 ceni..pew0t lak lap0..dumdamdumdam paluan gendang pew0t buncitku bebunyik..j0mj0m g bekfes?da lame xmkn nasik lemak kt cherita..perghh..meleleh air liur..best w0h..meh la nk try..j0mj0m..


P/s : sesape yg nk n0 aku,sila misk0l aku..ahahahahah..wekwekk!

3 pembebel berjaya:

aTen said...

weh mangkukssss... x kasi num kat akooooo...........
lari umah la gini.

imanalova said...

aku tepakse take part jugak..bl0m gtau laki aku lg..mati mesti jd em0 0rang tua tu..die mmg xbape suke aku j0in pr0gram k0lej..sbb nnt aku cm agak busy dan abaikn die..hukhuk..aku xsengaje..tp ni aku tepakse..bukan aku yg nak..tp cm xde 0wg..paham2 je la bape kerat je dak2 sains k0lej aku nim..hurmm..

tau pun jadi pandai2 la bahagi masa bby...

atienalova said...

hehehehee.
aten.
sabo..
sabo..
sedang diusahakan.
lalalalaaa~